تاريخ : | | نویسنده : ajaxian
848508-858586.jpgمواد لازم برای 4 نفر

تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا كرده : 4 عدد _ 320 كیلوكالری

نمك: یك‌ چهارم قاشق  غذاخوری _ 0 كیلوكالری

شیر كم چرب: 2 قاشق غذاخوری _ 10 كیلوكالری

پنیر فتای رنده كرده: 40 گرم _ 100 كیلوكالری

فلفل سیاه: یك‌چهارم قاشق چایخوری _ 0 كیلوكالری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری _ 270 كیلوكالری

پوره‌ گوجه فرنگی: 100 گرم _ 17 كیلوكالری

كدو سبز خرد كرده: 50 گرم _ 10 كیلوكالری

قارچ ورقه‌ای خرد كرده: 50 گرم _ 7 كیلوكالری

آبلیموی تازه: به میزان  مورد نیاز   
روش تهیه:

سفیده‌های تخم‌مرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.

حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.

سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.

اكنون پوره‌ گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.

حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.

رپورتاژ
شناخت کلی از محصولات فلزی و انواع آن
جشن عروسی
همه چیز درباره جراحی زیبایی بینی
جراحی زیبایی سینه و پروتز
دوربین مداربسته دیجی همکار
آیا گنج یاب ها شبیه فلزیاب و طلایاب هستند؟ - شرکت فلزیاب تیوا
جدیدترین تجهیزات تالار
دوربین مداربسته
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
طرز تهیه روغن خراطین
معرفی دینگ و ذکر تفاوت‌ها
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تحلیل آماری
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
نمایندگی برندها در ایران
روش انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان
سامانه جامع مشاغل شهرری
فال حافظ

لینک های مفید
آموزش مجازی | تور مسافرتی | خودرو | تور استانبول |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.